Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/olhuset.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Bryggerier | Ølhuset
Vælg en side

Bryggerier

Vi importerer øl fra følgende bryggerier

ADNAMS BREWERY

Adnams Brewery i Southwold, Suffolk UK. er et traditionelt engelsk bryggeri, som blev grundlagt i 1872.
Årlig produktion er på ca. 85 tusinde tønder fordelt på cask, kek og flasker. I de senere år har Adnams i samarbejde med andre bryggerier også brygget øl med en mere international og moderne stil.
Mest kendte øl er Broadside og Tally Ho Ale. I 2010 oprettede Adnams et destilleri til bl.a gin, whisky, vodka m.m produktion.

SIREN CRAFT BREW

Siren Craft Brew i Berkshire UK. har siden sin start i 2012 gået sin sejrsgang verden over. 2014 Bedste nye bryggeri i England, 2 bedst i verden iflg. Ratebeer.com og i 2015 bedste bryggeri i England også iflg. Ratebeer.
De mest kendte øl er Under Current, Sound Wave, Broken Dream og Liquid Mistress, samt et stærkt sortiment af sæsonøl og specielle lagret øl.

THORNBRIDGE BREWERY

Siden den første øl blev brygget på Thornbridge Hall er det kun gået en vej med efterspørgslen af de populære øl fra Thornbridge. I 2009 byggede man derfor Riverside Brewery i Bakewell, Derbyshire UK.
Thorbridge har igennem årene modtaget mere en 350 nationale og internationale priser for sit velbrygget øl. Mest kendte øl er Jaipur IPA, Wild Raven, Bear State og Cocao Wonderland.

TINY REBEL BREWING

Meget er sket siden starten med håndbryg i en ydmyg garage i Newport, South Wales og til nu med eksport til mere end 35 lande og udnævnelsen til Champions Beer Of Britain i 2015.
5 mill. liter øl om året tappes der. I 2017 begyndte man også af tappe på dåser.
Magasinet Food & Wine har Tiny Rebel blandt deres ”The 15 Most Important Craft Breweries In Europa”.
Prøv deres CWTCH, Juicy eller Welsh Red Ale.

GIPSY HILL BREWING

“We make no nonsense full flavoured beer. So you can keep the conversation going. Drink it and talk to people”
Med dette skønne motto fra det i South London baseret Craft Brewery er stilen og filosofien helt klar.
Prøv deres Southpaw, Beatnik eller min personlige sommerfavorit Hepcat Session IPA.

WILD BEER CO.

Så dagens lys 2012 på grund af ejernes fascination af gæringsprocessen med vild gær, trætønde lagring og flavour.
Magasinet Food & Wine har Wild Beer Co blandt deres ”The 15 Most Important Craft Breweries In Europa”.
Prøv deres Smoke & Barrels, Ramboozle eller en af de andre ”vilde” bryg.
Somerset, UK (nær Glastonbury, Europas største musikfestival).

RYE RIVER BREWING COMPANY

Etableret år 2013 i Celbridge, Kildare Irland hvor historien fortæller at man har brygget øl siden år 1700.
Rye River har flere forskellige brand under bryggeriparaplyen hvor det mest kendte er McGargles. Startede i 2017 en ny linie øl, Limited Edition Seasonal Beer med en 8,2% Belgian Imp.Stout som den første.

REDEMPTION BREWERY

Åben I Nord London i 2010.I sortimentet er der altid 7 cask ale brygget på malt og humle fra de bedste producenter i UK.
Big Chief IPA, London Porter og Trinity Light Ale er blandt de mest populære øl.

BURNING SKY BREWING

Startede op I 2013 i East Sussex og Mark blev allerede året efter udnævnt til Brewer Of The Year 2014 af The Guild Of British Beer Writers.
Var et af de første engelske Craft bryggerier til at installere store franske egetræstønder (foudres) på op til 300 hl. til lagring.
Arise Session IPA, Easy Answers IPA, Cuvee Reserva.

BREW BY NUMBER (BBNo)

Den spæde start for BBNo forgik i 2011 en kælder på Southwark Bridge Road. Siden da er det gået stærkt og BBNo er i dag et af de mest anerkendte og efterspurgte nye Craft Brewery’s, som i dag har til huse på Enid Street i den populære bydel Bermondsey (se Ølhuset’s opslag om Bermondsey Beer Walk på vores Facebookside).
Mest populære øl IPAer, Session, Porter & Stout.

BASQUELAND BREWING PROJECT

“Beer is proof that God loves us,and wants us to be happy” sagde Benjamin Franklin og tre amerikanere bosat i San Sebastian i baskerlandet, Spanien var enige og started så et Craft Brewery.
I deres store sortiment skal prøves Oat Meal, Imparable IPA og Aupa Pale Ale.

ÆGIR BRYGGERI

Åbnede i 2007 på Flamsbrygga i Norge. Nyt bryggeriudstyr installeret i 2012. Opkaldt efter den norske gud Ægir.
IPAer og Imperial Natt Porter, lagret på JD træfade.

BLACK ISLE BREWERY

Black Isle Brewery, Scotland åbnede i 1998 af David Gladwin.
Brygger dagligt ca.10,000 l. økologisk øl som eksporteres til hele verden.
Long Time IPA, Rhode Runner NEPA og 5-A-Day prøv dem.

VOCATION BREWERY

I West Yorkshire er fra 2015 og Nord England’s nyeste Craft Bryggeri
Deres Top mærker Heart & Soul, Pride & Joy samt Life & Death fås på cask, fl.dåse og kek.

BROUWERIJ KEES

“Life’s too short for boring, middle of the road beers. Craft Brewery Kees! stands for tasty, fruity, hoppy flavours and strong dark ales, but there’ll always be that ‘twist’ That special ‘something’ that make Kess beers stand out.” Lyder en anmeldelse af Kess Bubberman’s hollandske øl.
Barley Wine, Farmhouse og Export Porter.

SANKT GEORGEN BRAUEREI

Bryggeri fra 1814 i Butteheim, Bavaria, som brygger de klassiske tyske øltyper som Pils, Helles, Kellerbier, Landbier m.m.

AMUNDSEN

”Created by Craftsmen” er mottoet for Oslo’s største bryggeri som startede som Brewpub i 2011 og derefter som selvstændigt bryggeri i 2013.
Amundsen er kendt for brygge fantastiske øl i samarbejde med f.eks Against The Grain (US) Brewdog UK, To Øl & Brus (DK) m.fl.

JOHN MARTIN

Familie virksomhed startet i 1909 af forretningsmanden John Martin. Og er i dag ledet af barnebarnet Anthony Martin, brygger Belgisk ”Style” øl, men importerer også fra især engelske og skotske bryggerier.
Mest kendt er bl.a. Gordon X-Mas Ale & Diabolici serien.

STILLWATER ARTISANAL BEER

Allerede et år efter at Brian Strumke i 2010 åbnede Stillwater i Baltimore udnævnte Ratebeer.com bryggeriet som ”Best New Brewery In The World” Øllet kan i dag nydes i over 40 stater i US, samt også her i DK.

MAISELS WEISSE

Denne familieejet bryggerikoncern fra 1887 beliggende i Beyreuth i Bayeren, begyndte at brygge hvedeøl i 1955 og er i dag Tysklands fjerdestørste producent af denne øltype.

MAISELS & FRIENDS

Alt andet end hvedeøl, men meget velbryggede IPAer, PaleAle, Stout m.m. som alle selvfølgelig stadig brygges efter German Reinheitsgebot reglerne.

FOURPURE BREWING Co.

Fourpure Brewing Co i Bermondsey er et familieejet bryggeri, som brødrene Dan & Tom startede op i 2013.
I 2014 var Fourpure de første af de mange nye Craft Brewery til at aftappe deres core range på dåse. I 2017 modtog de prisen som “Det Mest Innovative” af de uafhængige engelske bryggerier
Vi anbefaler Div. Session IPAer, American PaleAle, Deuce & Juice Box Citrus.
De mest kendte øl er Under Current, Sound Wave, Broken Dream og Liquid Mistress, samt et stærkt sortiment af sæsonøl og specielle lagret øl.

MACIVORS CIDER

East Portadown Co. Armagh Irland.

I 1855 plantede The MacIvors familien de første æbletræer i County Armagh hvor 5000 acres af træer i dag leverer æbler til den kendte friskpressede irske cider.
Efter presningen, lager mosten i 6 md. inden de forskellige sorter Culinary Apples, Cider Apples & Dessert Apples blandes til de mange forskellige typer af cider som f.eks Traditional Dry, Medium, Plum & Ginger, Vintage el. Alcohol Free.

BOYNE BREWHOUSE

Platin Road, Drogheda Co.Meath, Irland.

Siden Cairnes Brewery fra 1825 i 1960 blev købt og lukket af Guinness har der ikke været brygget øl i Boyne Valley.

Men nu har Boyne Valley Brewhouse startet et nyt kapitel i ”Bryggeri Historien” fra Drogheda i Boyne Valley.

Med et 3 vessel 35 HL Kaspar Schulz bryghus i midten,brygges i dag moderne øl på traditionelle metoder og altid med vand fra Boyne Valley.

BAYREUTHER BRAUHAUSE

En del af Maisels Weisse familien med klassiske tyske øltyper.

BAYREUTHER BIERE

En del af Maisels Weisse familien med klassiske tyske øltyper.

FIERCE BEER

I Aberdeen Skotland har haft fuld gang i bryggeriet siden 2015, brygger ca. 800,000 l årligt bl.a. Hop Forwaed, Fruty og Sour, Stout og Porters samt Seasonal og Small Batch.

PIVOVAR RAKOVNIK

Med hovedbrygget Bakalar, har bryggeriet, siden starten i 1454, igennem årene levet en omtumlet tilværelse under diverse ejere og forskellige politiske systemer, men siden renoveringen af bryggeriet i 2010 er forholdende igen blevet optimale
Brygger traditionelle Tjekkiske øltyper i lyse og mørke udgaver.

SUDDEN DEATH BREWERY

Det var under et besøg hos favoritklubben Boston Bruins i USA, at de to hockeygale tyskere Oliver & Ricky fra Timmerdorfer Strand tæt på Lübeck i Nordtyskland, fik åbnet smagsløgene for andre øltyper end de tyske.
Og hvad er så mere naturligt end at starte deres egen bryggeri.
Som tænkt så gjort og i dag brygger de 2 venner en bred palet af Pale Ale, Stout, IPAer, Pilsner m.m. men stadigvæk brygget under Reinheitsgebot loven.

AGAINST THE GRAIN

Efter i flere år at have betragtet den grå og kedelige Craft Beer scene i Louisville KY, besluttede de fire venner og kollegaer Jerry, Sam, Adam og Andrew at gøre noget markant ved sagen, og åbnede derfor i oktober 2011 ”Against The Grain Brewery and Smokehouse”.
Ølbrygningen er karaktiseret ved disse fem stilarter, Session, Hop, Whim, Malt, Dark and Smoke.
I 2015 var efterspørgslen efter AtG blevet så stor at en udvidelse af brygfaciliteterne muliggjorde en produktions forøgelse med ca. 400%.
I dag findes AtG i 43 amerikanske stater og eksporteres til mere end 25 forskellige lande.

PRESSURE DROP

Da havehusets rammer blev for små for de tre venner Ben, Graham & Sam blev man enig om at upgraderer forholdene, så man nu kan brygge ca. 8-10,000 liter pr. uge men stadigvæk med fokus på kvalitet og innovation.
Bryggeriet har også et stort kølerum så øllet opbevares for maksimal friskhed.

HAMMERTON BREWERY

Det orignale Hammerton Brewery begyndte deres produktion tilbage i 1868, desværre stoppede produktionen og bryggeriet blev jævnet med jorden sidst i 50’erne.
I 2014 besluttede Lee, fra Hammerton familien, at genstarte og genoprette familiens navn i bryggerikredse og at flytte bryggeriet til Islington, som har en stor fortid som et ”Beer Making Borough”.
I den moderne udgave af Hammerton sørger en lille flok dedikerede medarbejdere hver dag at leve op til deres motto ”Good beer takes time and patience”.

VAULT CITY BREWING

Bellfield Street,Dundee Skotland.

“Vault City Brewing is committed to making delicious fruit-forward Modern Sours”
Nyt bryggeri fra Dundee Skotland som laver fantastiske fermenterede sour’s.

ALPHA DELTA BREWING

Newburn, Newcastle Upon Tyne UK.

“Ever evolving recipes to continue to push the beer forward”

Med dette motto åbnede Alpha Delta Brewing i september 2019 døren til en fantastisk verden af nye øl.
Bryggeriet har også et stort kølerum så øllet opbevares for maksimal friskhed.

WILD WEATHER ALES

Easter Park Beyond Road, Silchester, Reading UK.

“Boom! Came the sound of the thunder, and as the rain came down like beads bouncing from the mash tun, Wild Weather Ales was born!”

Med karamatiske Mike Tempest i spidsen har Wild Weather Ales siden 2012 brygget masser af topklasse øl, med inspiration i humlen fra The New World, Tysk malt og alverdens forskellige øltyper.

BURNT MILL BREWERY UK

Ipswich Suffolk.

Åbnede i foråret 2017 Burnt Mill Brewhouse på en gård i Suffolk med fokus på at brygge friske ufiltreret øl.

71 BREWING

Bellfield Street, Dundee Skotland.

“Brewed in Dundee By The Engineers of Beer”.

Dundee’s første nye brygger i 50 år, med hovedvægten lagt på at brygge friske crispy lager, traditionelle sæson bryg og øl med den New World smag og aroma.

TURNING POINT BREW CO

Grimbald Park Wetherby Road, Knaresborough UK.

We are a small team of beer lovers with a clear mission: “Brew our favourite beers, and have a good time”.

I 2017 blev Aron & Cameron enig om at kvitte deres civile job og satse på ølbranchen, -det blev så starten på Turning Point Brew Co som efter 2 år i Kirkebymoorside flyttede til mere tidsvarende lokaliteter i Knaresborough hvor der også i dag brygges efterspurgte ”Modern Style Beer”.